Messi ruši Neymarov rekord?

City spremio nevjerovatnu ponudu

Messi ruši Neymarov rekord?

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi još uvijek nije produžio ugovor s Barcelonom koji ističe na kraju ove sezone.

Barcelona je prije nekoliko mjeseci objavila da je Messi produžio svoj ugovor sa katalonskim klubom, no na kraju se ispostavilo da ove informacije nisu bile tačne. Pregovori Barce i Messija traju već mjesecima i navijači se boje da bi najbolji igrač svijeta mogao napustiti klub u kojem je ponikao.

Situaciju oko Messija pomno prate u Manchester Cityju gdje su jasno priznali da su spremni da plate koliko god treba da Argentinac dođe na Etihad. Engleski mediji su prenijelid a Građani već u januaru žele pokušati dovesti Messija.

Navodno, Guardiola i čelnici kluba su se dogovorili da u zimskom prelaznom roku ponude za Messija nevjerovatnih 357 miliona funti. Teško je da će Barca pristati prodati Messija, ali ukoliko on odbije novi ugovor na kraju će biti primorani na to kako ne bi na ljeto otišao iz kluba kao slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi