Messi sanja samo jedno: Završiti karijeru na Nou Campu
Foto: EPA

Čini se da će uskoro produžiti saradnju sa Barcom

Messi sanja samo jedno: Završiti karijeru na Nou Campu

Čini se da je Lionel Messi postigao dogovor sa Barcelonom i da će uskoro potpisati novi ugovor sa katalonskim velikanom, a sada je otkrio i da sanja o tome da karijeru završi upravo na Nou Campu.

Veliki broj navijača Barcelone se zabrinuo nakon što su u javnost isplivale špekulacije o sporom napretku pregovora između ovog kluba i njihovog najboljeg igrača Messija kada je u pitanju produženje saradnje. Čini se da ipak svi simpatizeri Barce mogu predahnuti jer je Messi, nezvanično, postigao dogovor sa klubom, te se očekuje da će njegov novi ugovor važiti do 2021. ili 2022. godine.

A u razgovoru sa Tancent Sportsom Argentinac je istakao da želi karijeru završiti upravu u dresu Barcelone.

"To je ono što sam oduvijek želio i sanjao. Volio bih završiti karijeru u Barceloni", izjavio je argentinski virtuoz.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je, do sada, u dresu Barcelone osvojio osam titula prvaka Španije i četiri puta podigao trofej Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti