Messi se emotivnim pismom obratio fanovima
Foto: 90min.com

"Vi ste moja inspiracija"

Messi se emotivnim pismom obratio fanovima

S. Bošković

Fudbaler Barcelona Lionel Messi popularan je za svoje igre na terenu, ali i za ponašanje van terena. 

Argentinski fudbaler je u sklopu jedne reklame odlučio poslati deset pisama svim svojim fanovima, a prvo koje je napisao je veoma emotivno:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želim da podijelim nešto. Nisam čovjek koji je dobar s riječima jer mislim da je fudbal život i da je bitnije ono što će te uraditi, nego reći. Želim da zapamtite da teške stvari u životu, one koje nisu fer ili su komplicirane, ne moraju da vas zaustave. Ono što se dešava izvana nije jače od onog iznutra, tako da se morate boriti i nikad pasti pod tim. Ako vi ne padnete, neću ni ja. Hvala vam što se mi svi vi inspiracija da se nikad ne predajem. Zapamtite, ako se budete borili i nagrada će biti veća", napisao je Lionel Messi. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi