Messi se prvo obrukao, a potom i oduševio
Foto: EPA

Nevjerovatan promašaj Messija

Messi se prvo obrukao, a potom i oduševio

Barcelona je sinoć nakon preokreta slavila protiv Eibara rezultatom 4:2, a Lionel Messi je opet izveo nekoliko poteza za pamćenje. Međutim ovaj put je Messi uz nekoliko sjajnih, imao i par izuzetno loših momenata.

Pri rezultatu 1:0 za Eibar, Messi se našao u sjajnoj prilici da poravna rezultat, međutim Argentinac je nakon asistencije Suareza, nekako uspio promašiti sa svega pet metara.

Messi je nešto kasnije imao priliku za poravnanje i pri rezultatu 2:1 za Eibar, ali je uspio promašiti i jedanaesterac.

Ipak, nakon ovih promašaja Messi je odlučio pokazati da je još uvijek onaj stari, pa je argentinski virtuoz četvrti gol za Barcu postigao nakon što je uzeo loptu na sredini terena i napravio nevjerovatan slalom kroz odbranu Eibara.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi