Messi: Titula s Olimpijade mi je najdraža u karijeri
Foto: EPA

Iznenadio navijače Barcelone

Messi: Titula s Olimpijade mi je najdraža u karijeri

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi u svojoj dosadašnjoj karijeri osvojio je mnoštvo titula sa Barcelonom, ali još uvijek žarko želi naslov prvaka svijeta sa Argentinom.

Messi je u dresu Barcelone osvojio dosta titula, ali mu je slaba tačko što s reprezentacijom Argentine još uvijek nije postao prvak svijeta. Ipak, fudbaler Barcelone je otkrio da mu je jedina titula koju je osvojio s Argentinom najdraža u karijeri.

"Kritike koje dobijam mi nisu bitne i uopšte ne razmišljam o njima. Razumijem da ljudi od nas žele titule, ali to nije uvijek moguće. Za mene najdraža titula u karijeri je ona s Argentinom na Olimpijskim igrama 2008. godine, jer to je turnir koji možeš igrati jednom u životu", rekao je Messi.

Navijači Barcelone vjerovatno su se nadali da će to biti neka titula koju je Messi osvojio s katalonskim klubom. Mnogi su vjerovali da će to biti prva titula Lige prvaka koju je Messi osvojio s Barcom, ali ih je Argentinac još jednom uspio sve da iznenadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije