Messi: U finalu Lige prvaka ću navijati protiv Reala

Iskreni Argentinac

Messi: U finalu Lige prvaka ću navijati protiv Reala

Sjajni argentinski fudbaler Lionel Messi je za španske medije odgovorio na pitanje za koga će navijati u predstojećem finalu Lige prvaka.

Tamo će se naći dva Barcelonina rivala iz Primere, Atletico i Real Madrid, a najbolji igrač svijeta ipak nema dilemu za koga će navijati.

"U finalu Lige prvaka navijam protiv Real Madrida. Jasno je da ljudi u Barceloni ne žele da Real osvoji bilo šta, pa bismo se zadovoljili kada bi Atletico osvojio titulu prvaka Evrope", rekao je Messi, čiji je klub eliminaciju iz Lige prvaka doživio upravo od Jorgandžija:

"Ispadanje od Atletica je bilo težak udarac. Bili smo mnogo bolji tim od njih i morali smo osigurati prolaz već u prvoj utakmici. Kasnije je bilo komplikovano na Vicente Calderonu i ispali smo. Ipak, bio bih zadovoljan kada bismo osvojili Primeru i Kup kralja".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finale Lige prvaka igra se 28. maja u Milanu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi