Messi: Uskoro ću produžiti ugovor s Barcelonom
EPA

Ne razmišlja o odlasku

Messi: Uskoro ću produžiti ugovor s Barcelonom

Argentinac Lionel Messi na službenom Twitter profilu Barcelonu izjavio je da će uskoro produžiti svoj ugovor s katalonskim klubom koji ga veže do ljeta 2018. godine

"Ugovor s Barcelonom produžit ću vrlo brzo. Nema nikakvih problema oko toga i nema razloga da ga ne produžim", kazao je Messi čija se tržišna vrijednost procjenjuje na 120 miliona eura. 

Podsjećanja radi, Chelsea je u ljetnom prijelaznom roku bio zainteresovan da u svoje redove dovede 27-godišnje Argentinca, ali je ponuda od 150 miliona eura glatko odbijena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.