Messi: Uvijek sam se divio Tottiju

Čestitao mu 40. rođendan

Messi: Uvijek sam se divio Tottiju

E. Čaušević

Kapiten Rome, Francesco Totti, danas slavi svoj 40. rođendan, a čestitku je poslao i najbolji igrač svijeta Lionel Messi.

Messi je odlučio da javno čestita Tottiju rođendan, ali je priznao da je to uradio još jutros putem SMS poruke. Argentinac je poželio kapitenu Rome sve najbolje, te je priznao da se uvijek divio njegovim igrama i postignućima.

"Želim ti sve najbolje za rođendan, nadam se da će ovo biti prelijep dan za tebe. Uvijek sam ti se divio, a divim ti se još više od dana kada sam te upoznao. Nadam se da ćeš još dvije godine igrati, zaista želim to", rekao je Messi.

Pored Messija mnogi fudbaleri su danas pokazali svoje poštovanje prema Tottiju koji iako sada već ima 40 godina ne razmišlja o odlasku u penziju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi