Messi zakasnio na trening, Enrique nije reagovao

Argentinac testira živce svog trenera?

Messi zakasnio na trening, Enrique nije reagovao

Fudbaleri Barcelone su u suboti odradili svoj posljednji trening pred veliki derbi sa Atleticom iz Madrida, a na njega je zakasnio najbolji igrač. 

Lionel Messi, oko čijeg odnosna sa Luisom Enriqueom diglo mnogo prašine u posljednje vrijeme, je iz nepoznatog razloga posljednji, jedno šest, sedam minuta nakon svih ostalih koji su se zagrijavali, izašao iz svlačionice.

Uprkos kašnjenju trener Katalonaca, s kojim Messi navodno nije u dobrim odnosima, nije reagovao na njegovo kašnjenje, već se držao po strani i kimao glavom lijevo-desno u znak neodobravanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.