Messi: Želim se odužiti Barceloni

Uoči utakmice sa Juventusom

Messi: Želim se odužiti Barceloni

Finalni susret Lige prvaka između Barcelone i Juventusa na rasporedu je u subotu, a Lionel Messi smatra da će u Berlinu imati najbolju priliku da se oduži katalonskom klubu. 

Messi je do sada četiri puta biran za najboljeg igrača svijeta i svjestan je da je Barcelona u prošlosti mnogo učinila za razvoj njegove karijere.

"Dolazak u Barselonu je bila veoma važna odluka, ne samo za moju karijeru. Odrastao sam u ovom klubu i želim da mu se odužim za sve što je učinio za mene", rekao je Messi za španske medije.

Argentinski reprezentativac tokom razgovora je istakao da Barceloni u finalu neće biti lako protiv Juventusa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Finale Lige prvaka je poseban meč. Dosta toga smo prošli da bismo igrali tu utakmicu. Neće biti lako, jer Juventus ima sjajan tim i sve je moguće", dodao je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije