Messijev gol u nadoknadi kladioničaru donio 53.000 eura
Foto: EPA

Kladioničar iz Srbije slavi Argentinca

Messijev gol u nadoknadi kladioničaru donio 53.000 eura

M. Šljivak

Jedan kladioničar iz Srbije će do kraja života pamtiti Lionela Messija.

Gol kojeg je argentinski velemajstor postigao protiv Reala u drugoj minuti nadoknade, donio mu je ogroman dobitak na kladionici, a ukupno je inkasirao 53.000 eura.

Uplata je bila oko 10 eura, na tiketu je bilo 14 utakmica, a u nedjelju navečer se čekala "dvica" na Barcelonu.

U utakmici za infarkt Barca je do pobjede stigla u 92. minuti. Messi je pogodio mrežu Keylora Navasa, te je sretnom igraču donio ogroman dobitak.

Sigurno je da će on u budućnosti slaviti ime Lionela Messija, jer ga je počastio s dobitkom koje većina kladioničara sanja čitav život.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, mora se priznati da je ovaj Srbijanac imao pravi nos za klađenje, a slavlje je moglo da počne nakon što je završen meč u Lyonu, gdje je Monaco slavio s 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije