Messijeva provokacije iz ugla navijača Reala
Foto: EPA

Burna reakcija na potez Argentinca

Messijeva provokacije iz ugla navijača Reala

Barcelona je večeras na Santiago Bernabeu ostvarila veliku pobjedu nad Real Madridom rezultatom 2:3. Ovom pobjedom Katalonci su drastično povećali svoje šanse za osvajanje titule u Primeri.

Gledaoci širom svijeta su mogli uživati u još jednom fantastičnom El Clasicu, a Katalonci su slavili pogotkom Lionela Messija u drugoj minuti sudijske nadoknade.

Messi je odlučio gol proslaviti tako što je prišao navijačima Reala i pokazao im svoj dres koji je skinuo nakon pogotka.

Očekivano navijači ekipe iz Madrida su burno odreagovali, dok je prema igračima Barcelone sa tribine poletjelo i nekoliko predmeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi