"Mi želimo Neymara, a on neka sam odluči"
Foto: EPA

Predsjednik Barcelone sasvim otvoreno

"Mi želimo Neymara, a on neka sam odluči"

M. Šljivak
Teme:

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu dao je komentar na priče o odlasku Brazilca Neymara u francuski PSG.

Brazilski fudbaler se spominje kao potencijalno pojačanje Parižana, koji su za usluge jednog od najboljih fudbalera svijeta, spremni izdvojiti čak 222 miliona eura.

Bartomeu je još jednom naglasio da je cilj Barcelone da zadrži Neymara, ali da će igrač na kraju sam donijeti odluku.

"Neymar je jedan od najboljih fudbalera i ne želimo ga izgubiti. Naša je želja da ostane u klubu, još uvijek ima četiri godine ugovora, ali igrači odlučuju hoće li ostati u klubu i tu nema previše priče", rekao je Bartomeu, te je dodao:

"Mi Neymara želimo i trebamo u našem klubu. Ako želimo osvajati trofeje, moramo imati najbolje igrače u svojim redovima", istakao je predsjednik Barce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymar je na Nou Camp stigao 2013. godine iz Santosa, a za Barcu je odigrao 186 utakmica i postigao je 105 golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi