Midtjylland pretjeruje sa cijenama ulaznica
FOTO: EPA

Navijači Uniteda se pobunili

Midtjylland pretjeruje sa cijenama ulaznica

UEFA pod hitno mora donijeti jasna pravila naplate ulaznica za klupska takmičenja pod svojim otkriljem. 

Naime, navijači Manchester Uniteda pokrenuli su pobunu kada su vidjeli da Midtjylland za utakmicu prvog kola 1/16 finala Evropske lige traži čak 71 funtu, što u našim novčanicama iznosi 190 KM. 

Koliko Midtjylland pretjeruje najbolje pokazuje to da je ulaznica za utakmicu grupne faze Lige prvaka između Manchester Uniteda i Wolfsburga koštala 20 funti, a još je odlučivala o plasmanu u osminu finala. 

Cijene ulaznica u posljednje vrijeme besramno rastu i klubovi se na ovakve poteze odlučuju kako bi lakše zaradili na onima koji ni ne pitaju za cijenu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti