Mihajlović: Bili smo dominantni protiv Reala

Zadovoljan nakon utakmice

Mihajlović: Bili smo dominantni protiv Reala

Trener Milana Siniša Mihajlović bio je izuzetno zadovoljan partijom koju su njegovi fudbaleri pružili u prijateljskom susretu protiv Real Madrida.

Kraljevski klub je na kraju ipak upisao pobjedu protiv Rossonera i to nakon maratonske penal serije (10:9). Nakon regularnih 90 minuta rezultat je glasio 0:0.

"Bili smo dominantni tokom većeg dijela meča protiv izuzetno jakog protivnika. Mogu reći da sam prezadovoljan, jer smo se odlično takmičili na nivou koji Real posjeduje", rekao je Mihajlović, koji je potom dodao:

"Ova dva pripremna meča protiv Intera i Reala su nas ohrabrila i potvrdila da smo na dobrom putu. Treniramo sa maksimalnom posvećenošću i moramo ostati dosljedni našem stilu igre u napadu i odbrani".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Siniša Mihajlović je ovog ljeta stigao u Milan iz Sampdorije, a jedan od njegovih primarnih ciljeva će biti povratak kluba sa San Sira u vrh italijanskog fudbala.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.