Mihajlović dodaje so na Icardijeve rane u Interu

"Nikada ne bi bio kapiten moje ekipe"

Mihajlović dodaje so na Icardijeve rane u Interu

E. Čaušević

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović komentarisao je skandal koji proteklih dana potresa Inter.

Poznato je da se Inter nalazi u velikoj rezultatskoj krizi nakon skandala Maura Icardija koji se posvađao s navijačima. Vjerni fanovi Intera zatražili su od Argentinca da preda svoju kapitensku traku, ali to on nije učinio. Inter naredni meč igra protiv Torina, ekipe koju s klupe predvodi Siniša Mihajlović.

Srbijanski stručnjak danas je održao press konferenciju na kojoj je neizostavna tema bio Icardijev skandal s navijačima. Naravno, Mihajlović je kao iz topa ispalio da ne bi oprostio svom igraču ovakav propusti.

"Icardi nikada ne bi bio kapiten u mojoj ekipi. Tim treba lidera i igrača na kojeg će se ugledati, a to Icardi sigurno nije. Inter je trebao pokazati hrabrost u ovom slučaju i oduzeti mu traku, a ne ići protiv navijača kako bi usrećili zvijezdu tima", rekao je Mihajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi