Mihajlović: Hart danas ništa nije odbranio

Torino poražen na Olimpicu od Rome

Mihajlović: Hart danas ništa nije odbranio

E. Čaušević

Torino je večeras u Rimu visoko poražen od Rome (4:1) u okviru 25. kola italijanske Serije A.

Izabranici Siniše Mihajlovića su lakše od očekivanog doživjeli poraz na Olimpicu, a golove za Romu postigli su Džeko, Salah, Paredes i Nainggolan, dok je utješni gol za goste dao Maxi Lopez. Nakon utakmice srbijanski stručnjak izjavio je da Torino nije iskoristio prilike koje je imao da se rezultatski vrati u meč.

"Imali smo nekoliko poteškoća na početku utakmice što je Roma iskoristila. Kasnije smo igrali mnogo bolje, ali nismo uspjeli da postignemo gol u pravom trenutku. Čudno je što smo golove primili sa distance, Joe Hart nije imao nijednu odbranu večeras, a primio je četiri gola. Međutim, nije mogao ništa učiniti u tim situacijama", rekao je Mihajlović.

Trener Torina kazao je da svojim igračima jedino zamjera što su imali previše respekta prema protivniku, te što nisu odigrali utakmicu kao u prvom dijelu sezone kada su savladali Romu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mi sad idemo dalje, ne treba dugo misliti o ovoj utakmici. Greške ćemo pokušati ispraviti i okrećemo se narednom protivniku", dodao je Mihajlović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi