Mihajlović ljut na Cercija: Razočarao me

Nakon poraza od Juventusa

Mihajlović ljut na Cercija: Razočarao me

E. Škorić

Srbijanski stručnjak na klupi Milana, Siniša Mihajlović, ljut je na svog napadača.

Alessio Cerci je mogao da dovede Milan u vodstvo u prvom poluvremenu velikog derbija protiv Juventusa u Torinu, ali nije uspio da zatrese mrežu. 

"Ljut sam na Cercija. Uvijek prima loptu kretnje. To se mora promijeniti, inače ne može da prođe protivničke defanzivce", rekao je Mihajlović, dodavši:

"Sada moramo da se fokusiramo da budemo što bolji. Mislim da smo dotjerali našu odbranu, ali moramo biti proaktivniji u napadu. Naši napadači ostaju daleko od protivničkog gola, pa je teško doći do šansi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cerci je u Milanu na posudbi iz Atletico Madrida, a Rossoneri nakon 13 kola imaju pet poraa i trenutno su sedmi sa 18 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.