Mihajlović: Nije ni Roma savršena, igraćemo našu igru
Foto: EPA

Trener Torina pred sutrašnji okršaj

Mihajlović: Nije ni Roma savršena, igraćemo našu igru

Torino sutra na svom terenu dočekuje Romu, a iako Bikovi u posljednje tri utakmice Serije A nisu uspjeli upisati pobjedu, trener ekipe Siniša Mihajlović vjeruje da njegovi izabranici mogu iznenaditi Rimljane.

"Ako to bude Roma koja je remizirala sa Chelseajem u Ligi prvaka, onda je to zastrašujući protivnik...Imali su više od 60% posjeda lopte i uspjeli su postići tri gola prvacima Engleske. Ipak, nije ni Roma savršena, ostavljaju puno prostora u odbrani, tako da ćemo morati to iskoristiti", izjavio je Mihajlović pred duel sa Romom, pa nastavio:

"Do sada su pobijedili sve susrete, osim onih sa Napolijem i Interom, a i tada su zaslužili povoljniji rezultat. Ipak, ne trebamo sjediti ovdje i slušati hvalospjeve na račun Rome...Mi smo Torino i igraćemo našu igru. Nadamo se da će to biti dovoljno. Posljednji rezultati nas ne mogu zadovoljiti, ali nismo u krizi."

"Priznajem da su dva boda iz utakmica sa Veronom i Crotoneom razočarenje, ali prošlog vikenda smo primili dva pogotka iz tri udarca u okvir gola...Ovaj put će se uloge promijeniti, jer smo autsajderi protiv Rome i želimo pokazati šta možemo", poručio je na kraju srbijanski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Susret Torina i Rome je na rasporedu sutra od 15:00 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi