Mihajlović prihvatio ponudu Napolija

Tvrde italijanski mediji

Mihajlović prihvatio ponudu Napolija

Siniša Mihajlović na kraju sezone će napustiti kormilo Sampdorije, a svoju trenersku karijeru će nastaviti u Napoliju.

Iako je na stolu imao nekoliko ponuda, italijanski mediji danas su objavili da je Mihajlović pristao na ponudu kluba iz Napulja i navodno će potpisati dvogodišnji ugovor težak 2,8 miliona eura. 

Mihajlović je sa predsjednikom kluba De Laurentiisom već postigao dogovor, a iz Sampdorije planira povesti trojicu fudbalera - De Silvestrija, Soriana i Obianga. 

Podsjećamo, srbijanski stručnjak je sa Sampdorijom napravio odlične rezultate, klub je preuzeo 2013. godine i iz zone ispadanja dospio do borbe za mjesto koje vodi u evropska takmičenja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.