Mihojević: Dat ćemo sve od sebe da prođemo dalje

Mladi nogometaš Sarajeva

Mihojević: Dat ćemo sve od sebe da prođemo dalje

E. Škorić

Marko Mihojević, mladi nogometaš Sarajeva, svjestan je da njegov tim neće lako do drugog pretkola Evropske lige.

Moldavska Zaria suprostavit će se Sarajevu u prvom pretkolu i bez sumnje će bh. predstavnik imati težak zadatak, ali Mihojević smatra da bordo momci mogu proći dalje.

“Iz grupe potencijalnih protivnika dobili smo najtežeg i sigurno je da ćemo se adekvatno pripremiti za utakmicu. Analizirati ćemo njihove utakmice i vjerujem da ćemo prikupiti sve informacije koje nam trebaju. Smatram da možemo doći do drugog kruga i dati ćemo sve od sebe da to i učinimo", istakao je Mihojević.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prva utakmica igra se 29. juna u Moldaviji, a revanš je sedam dana kasnije na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi