Kapiten Sarajeva pred revanš protiv Zarije

Mihojević: Očekujemo dobar rezultat i prolaz dalje

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak na Koševu igraju revanš meč prvog pretkola Evropske lige protiv Zarije.

Bordo klub je u prvom meču u Moldaviji poražen sa 2:1 i sa zaostatkom ulazi u revanš. Jedini gol u prvom meču za Sarajevo postigao je kapiten ovog tima Marko Mihojević koji je nakon današnjeg treninga za prisutne novinare izjavio da ekipa očekuje dobar rezultat i prolaz dalje.

"Postigao sam taj vrlo bitan pogodak i koji mi je veoma drago, ali nije toliko bitno ko postiže golove već da ostvarujemo što bolje rezultate. Što se tiče očekivanja, dobro smo radili i pripremali se, očekujemo dobar rezultat i prolaz dalje. Publika se poželjela utakmica, mi ćemo dati svoj maksimum i nadamo se da ćemo pobijediti i proći dalje. Mislim da možemo ponoviti igru iz drugog dijela u prvom meču kada smo igrali angažovano i čvrsti, te smo pokazali da možemo igrati protiv ove ekipe", rekao je Mihojević.

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Zarije igra se u četvrtak na stadionu Koševo od 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi