Milan na Sassuolo bez Adriana i Montoliva

Rossoneri oslabljeni

Milan na Sassuolo bez Adriana i Montoliva

E. Škorić

Bez Ricarda Montoliva i Luiza Adriana Milan će dočekati utakmicu protiv Sassuola.

Njih dvojica imaju problema s povredama i nisu uspjeli na vrijeme da se zaliječe, pa će morati da propuste duel Milana i Sassuola.

Montolivo ima problema s Ahilovom tetivom, zbog čega nije igrao ni u utakmici Kupa protiv Alessandrije (5:0), dok je Adriano van pogona od devetog januara ove godine.

Adriano je ove sezone u dresu Milana odigrao 18 utakmica u Seriji A i postigao je tri gola uz dvije asistencije, dok je Montolivo igrao na 23 meča u dresu Rossonera u Seriji A ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan gostuje Sassuolu u nedjelju i traži pobjedu kojom bi došao korak bliže pozicijama koje vode u Ligu prvaka. Rossoneri su trenutno šestoplasirani sa 47 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti