Milan nakon produžetaka savladao Crotone

Uz dosta muke do osmine finala Kupa Italije

Milan nakon produžetaka savladao Crotone

E. Čaušević

Ekipa Milana plasirala se u osminu finala Kupa Italije nakon teške pobjede protiv niželigaša Crotonea (3:1).

Rosoneri su tek nakon produžetaka uspjeli da izbore plasman u osminu finala Kupa Italije. Milan je do vodstva stigao u 47. minuti utakmice kada je mrežu gostiju zatresao Adriano. Ipak, Crotone se uspio vratiti u meč. U 68. minuti Budimir je šokirao domaće navijače i izjednačio na 1:1.

Iako je Milan pokušao da utakmicu riješi u regularnom toku to im nije uspjelo i morali su igrati produžetke. Ipak, Milan je uspio da postigne još dva gola i iskoristi umor gostiju za plasman dalje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U 105. minuti na 2:1 povisio je Bonaventura, da bi šest minuta kasnije konačnih 3:1 postavio Niang.


All Goals - AC Milan 3-1 Crotone - 01-12-2015... by Zidanekris
Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.