Milan ne odustaje od Coste, ali ima veliki problem

Španac želi samo Atletico Madrid

Milan ne odustaje od Coste, ali ima veliki problem

E. Čaušević

Španski fudbaler Diego Costa očajnički želi da napusti Chelsea ovog ljeta i vrati se u Atletico Madrid.

Diego Costa je početkom ove godine odlučio da želi napustiti Chelsea, a nakon što je odbio ponude iz Kine odlučio je da mu je velika želja da se vrati u Atletico. Ipak, problem mu pravi činjenica da madridski klub tek u narednom prelaznom roku može dovoditi nova pojačanja.

Nakon što je Alvaro Morata stigao na Stamford Bridge postalo je jasno da Plavci ozbiljno razmišljaju o tome da puste Costu da napusti klub. U borbu za ovog igrača uključio se Milan koji je spreman ponuditi ogroman novac kako bi španski reprezentativac stigao na San Siro.

Italijanski mediji prenijeli su večeras da su čelnici Milana još uvijek u kontaktu s Costom i da ne žele tako lako da odustanu. Međutim, veliki problem im pravi činjenica da ovaj napadač želi samo da ide u Atletico Madrid. Prema svemu sudeći na transfer Coste ćemo čekati januar ukoliko Milan nekim čudom ga ne uspije nagovoriti da potpiše za njih.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi