Milan objasnio zašto Bonucci i Biglia ne mogu igrati

Još uvijek nisu prijavljeni

Milan objasnio zašto Bonucci i Biglia ne mogu igrati

E. Čaušević

Leonardo Bonucci i Lucas Biglia prošle sedmice zvanično su potpisali ugovore sa Milanom.

Bonucci i Biglia su na San Siro stigli kao velika pojačanja, no još uvijek se nisu našla u ekipi Milana. Rossoneri sutra igraju utakmicu trećeg pretkola Evropske lige protiv Craiove u Rumuniji, a u konkurenciji za ovu utakmicu nije pomenuti dvojac.

Iz kluba su saopštili da se ne radi o povredama, već o administrativnim problemima. Naime, Milan će tek 11. avgusta uplatiti odštete za ove igrača i tek tada će ih moći registrovati kao nove fudbalere ovog kluba.

"Nema razloga za brigu. Oni nisu povrijeđeni već nemaju još uvijek pravo nastupa. 11. avgusta je dogovoreno da se riješe sva dugovanja u vezi ovih transfera i tek tada će oni biti registrovani kao fudbaleri Milana", poručili su sa San Sira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi