Milan ponovo u Torinu, sprema se spektakularan transfer

Kreću po Belottija

Milan ponovo u Torinu, sprema se spektakularan transfer

M. Šljivak

Ekipa Milana glavna je vijest ljetnog prelaznog roka.

Rossoneri su već angažovali devet fudbalera, a posljednji koji je stigao je defanzivac Juventusa Leonardo Bonucci.

Rukovodstvo ekipe sa San Sira očigledno nema namjeru stati s pojačanjima i ponovo su krenuli u Torino, kako bi završili još jedan veliki posao.

Prema informacijama koje stižu iz Italije, Milan je ekipi Torina ponudio 40 miliona eura i defanzivca Gabriela Palettu i to za fantastičnog napadača Andreu Belottija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj sjajni napadač se odavno povezuje s Milanom. Sada je napravljen prvi konkretan potez u njegovom dovođenju i sada se čeka odgovor torinskog kluba.

Milan je već promijenio gotovo kompletnu ekipu u odnosu na prošlu sezonu, ali čini se kako kineski vlasnici nemaju namjeru da štede novac i još mnogobrojna pojačanja bismo mogli vidjeti na San Siru do kraja prelaznog roka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi