Milan poslao zvaničnu ponudu za Renata Sanchesa

Sada je Bayern na potezu

Milan poslao zvaničnu ponudu za Renata Sanchesa

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Renato Sanches će prema svemu sudeći ovog ljeta napustiti Bayern.

Sanches je u bavarski klub stigao prošlog ljeta iz Benfice kao veliko pojačanje, ali se nije baš naigrao u prošloj sezoni u timu Carla Ancelottija. Spekulacije da će napustiti Allianz Arenu su sve veće, a i sam igrač je priznao da još uvijek nije riješio svoj status u Bayernu.

Renato je jučer izjavio da će se sve znati za nekoilko dana kada se njemački tim vrati sa turneje u Kini. Također, ovaj 19-godišnji fudbaler je dodao da mu je zanimljiva opcija da pređe u Milan jer vjeruje da će mnogo više igrati na San Siru. Rossoneri nisu mnogo čekali da naprave prvi korak i danas su poslali ponudu za ovog igrača.

Kako pišu mediji na Apeninima Milan je ponudio Bayernu 40 miliona eura za portugalskog fudbalera. Navodno, Renato Sanches je već završio pregovore s Milanom, te je dogovorio ugovor na četiri sezone. Sada je Bayern na potezu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi