Milan postavio ultimatum mladom Donnarummi
Foto: EPA

Hoće li ostati u Milanu?

Milan postavio ultimatum mladom Donnarummi

Čelnici Milana postavili su ultimatum 18-godišnjem golmanu Gianlugiju Donnarummi, prenose italijanski mediji. 

Najbolji mladi golman svijeta je važeći ugovor potpisao kao maloljetnik i taj nije mogao trajati duže od juna 2018. godine, a kako bi se osigurali, čelnici Milana su Donnarummi ponudili produženje saradnje. 

Ipak, između dvije strane je došlo do zastoja u pregovorima i to ponajviše zbog Mina Raiole. Donnarummin agent nije zadovoljan uslovima koje Milan nudi novim ugovorom i nije isključeno da njegov klijent napusti Rossonere ukoliko ne dođe do dogovora u konačnici. 

Toga su svjesni i u Milanu i stoga su Donnarummi dali ultimatum, prema kojem će, ukoliko ne potpiše novi ugovor u skorije vrijeme, utakmice gledati s tribina. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zastoj u pregovorima je jedva dočekao Manchester City, koji je, prema natpisima italijanskih medija, spreman otkupiti mladog golmana za 70 miliona eura

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi