Milan prodaje Carlosa Baccu
Foto: EPA

Kraj za Kolumbijca na San Siru

Milan prodaje Carlosa Baccu

M. Šljivak

Ekipa Milana prodaće u ljetnom prelaznom roku kolumbijskog napadača Carlosa Baccu.

Prema informacijama do kojih je došao Corriere dello Sport, novo rukovodstvo Rossonera nije zadovoljno učinkom ovog fudbalera i imaju namjeru da ga prodaju u ljetnom prelaznom roku.

Kolumbijski napadač se i ranije povezivao sa odlaskom iz kluba. Ipak, usprkos brojnim špekulacijama on je na kraju ostao u klubu, gdje je ove sezone postigao 13 golova.

To ne zadovoljava nove vlasnike Rossonera. Odlučeno je da se on proda i 30-godišnji napadač će na ljeto vjerovatno napustiti tim sa San Sira.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Član Milana Bacca je postao 2015. godine. Stigao je za 30 miliona eura iz ekipe Seville, ali ono što je pokazivao u timu iz Andaluzije, nije ponovio u Italiji.

Vjeruje se da će nova destinacija za ovog fudbaler biti Kina, zemlja iz koje je tokom prošlog ljeta i zime imao veliki broj ponuda.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi