Milan sprema novi spektakularni transfer: Stiže Morata?
Foto: EPA

Čelnici Milana uputili ponudu za Španca

Milan sprema novi spektakularni transfer: Stiže Morata?

Iz dana u dan stižu vijesti o velikim pojačanjima Milana, međutim čini se da novi bogati vlasnici Rossonera još nisu završili sa kupovinom ovog ljeta.

Naime, Gazzetta dello Sport prenosi da je Milan na korak od finalizovanja transfera Alvara Morate iz Real Madrida.

Napadač Reala je jedan od najtraženijih igrača ovog ljeta, a iako se prvobitno povezivao sa transferom u Manchester United, a potom i Chelsea, čini se da je Morata sada najbliži transferu u Milan.

Gazzetta dello Sport saopštava da su čelnici Rossonera Realu ponudili 70 miliona eura za 24-godišnjeg napadača, te da su samom Morati ponudili platu od čak 10 miliona eura godišnje kako bi ga "namamili" da se pridruži Leonardu Bonucciju, Lucasu Bigliji, Francku Kessieju i Hakanu Calhanogluu na San Siru.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi