Milan za sitan novac prodaje iskusnog stopera

Ode Rami

Milan za sitan novac prodaje iskusnog stopera

E. Škorić

AC Milan odlučio je da se riješi francuskog stopera Adila Ramija.

Milan pravi čistku ovog ljeta i jedan od onih koji su nepotrebni je i Rami, kojeg je klub odlučio da stavi na transfer listu.

Ramija svaki klub može da otkupi za samo tri miliona funti. Podsjećamo, 29-godišnjak je u Milan stigao u julu 2014. godine iz Valencije, ali se često borio s fizičkom spremom i formom.

Nije se baš dobro uklopio u talijanski nogomet i stoga će morati da potraži novu sredinu. 

Navodno će mu Sevilla ponuditi četverogodišnji ugovor, a to bi Ramiju i odgovaralo jer se radi o klubu u Španiji, a i učesniku Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodajmo da je osim Seville interes za Ramija pokazao i francuski Lyon. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.