Milan želi zadržati Susa

Nude mu novi ugovor

Milan želi zadržati Susa

Nekadašnji ofanzivac Liverpoola i sadašnji član Milana Suso spreman je potpisati novi ugovor sa ovom ekipom, prenosi, Tuttosport. 

Suso je u redove Milana stigao na ljeto 2015. godine iz Liverpoola, a u protekle dvije sezone je igrao veoma dobro te je privukao interese brojnih evropskih timova. 

Za njegove usluge u poslejdnje vrijeme interesuju se ekipe Atletico Madrida, Intera i Tottenhama, ali čini se kako će ti timovi ostati kratkih rukava jer bi Suso veoma brzo trebao da produži ugovor sa Milanom. 

Kako prenosi isti izvor, Suso bi ubrzo trebao staviti potpis na dvogodišnji ugovor koji će ga vezati za San Siro sve do ljeta 2021. godine. Podsjetimo, trenutni ugovor mu ističe na ljeto 2019. godine, a Milan svakako želi da se osigura na nešto duži vremenski period sa ovim 23-godišnji igračem. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji prenose kako je već došlo do dogovora između Milana i ovog fudbalera te se samo čeka zvanična potvrda. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi