Milanič uvjeren u prolaz protiv Zrinjskog

Trener Maribora pred revanš u Ljudskom vrtu

Milanič uvjeren u prolaz protiv Zrinjskog

M. Šljivak

Trener Maribora Darko Milanič očekuje zanimljivu i tešku utakmicu protiv Zrinjskog u Ljudskom vrtu.

Prvak Slovenije iz prvog meča u Mostaru ima prednost od 2:1, a cilj Darka Milaniča je da se što prije postigne gol u večerašnjem meču.

"Naš cilj je nova pobjeda. Jednostavno, moramo zabiti gol, jer bismo tako osigurali prolaz", rekao je Milanič, te je komentarisao ekipu Zrinjskog.

"U Mostaru smo ih nekim taktičkim promjenama učinili potpuno nemoćnim. Očekujem da će krenuti naprijed, ali niko ne može igrati napad tokom kompletnog meča. Mi imamo odličan rezultat, otvorena su nam vrata trećeg pretkola i vjerujem da ovaj tim ima sasvim dovoljno iskustva i da neće dozvoliti nikakvo iznenađenje", istakao je pred meč trener Maribora Darko Milanič.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica Maribora i Zrinjskog igra se večeras od 20:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi