Milenković: Karton je manje važan, bitno da je on dobro

Štoper Partizana o krvničkom startu nad Bojićem

Milenković: Karton je manje važan, bitno da je on dobro

D. Vejo

Fudbaleri Partizana jučer su na svom terenu u okviru drugog kola play-offa Super lige Srbije poraženi od Čukaričkog (1:2). Pored raznih čarki između igrača, meč je obilježio i krvnički start štopera crno-bijelih Nikole Milenkovića nad protivničkim fudbalerom Bojićem, nakon čega je dobio crveni karton.

Ipak mladi igrač tima iz Humske odmah je jutros stupio u vezu sa nosiocem veznog reda Čuke, Petrom Bojićem kako bi provjerio da li je dobro.

"Manje mi je važan karton. Zaslužio sam ga tu nema priče, ali više mi je bitno da Bojić dobro i da je lakša povreda u pitanju. Nesmotreno sam išao u duel sa njima. Želio sam da presječem napad kako bi ostvarili kontru. Ja mu od sveg srca želim što brži oporavak i da ga što prije vidimo na terenu. Vjerovatno je ovo sve bila posljedica mog neiskustva", rekao je za tamošnjem medije štoper crno-bijelih, Nikola Milenkvić.

Naredni meč play-offa Partizan će igrati 28. aprila na svom terenu protiv ekipe Borca iz Čačka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi