Milenković obavio ljekarske preglede u Firenci

Štoper Partizana završio posao sa Fiorentinom

Milenković obavio ljekarske preglede u Firenci

D. Vejo

Štoper Partizana Nikola Milenković sinoć je otputovao u Firence, a već danas je obavio ljekarske preglede i dogovorio lične uslove sa Fiorentinom.

Nakon toga, trenutni defanzivac crno-bijelih je stavio je paraf na ugovor, a gdje se na vjernost timu sa Artemio Franchija zakleo na četiri godine.

Ugovor između Milenkovića i Fiorentine postaće važeći prvog dana prelaznog roka, odnosno prvog jula, a Partizan bi od ovog transfera trebao inkasirati pet miliona eura.

Ova informacija zabrinula je navijače tima iz Humske, popularne Grobare s obzirom da se preko noći odlučio za put Italije. Međutim, talentovani štoper već je danas bio na tereningu Partizana, a sutra će biti u startnih 11 za meč sa Vojvodinom.

Ukoliko ostane na klupi crno-bijelih, Marko Nikolić će u ekspresnom roku morati da potraži rješenje na poziciji štopera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi