Milijarder privatnim avionom došao po kapitena Hajduka

Turci hoće Nižića

Milijarder privatnim avionom došao po kapitena Hajduka

E. Škorić

Hajdukov kapiten Zoran Nižić na meti je novog turskog prvoligaša, ekipe Goztepea.

U Goztepeu imaju novac i neće štedjeti prilikom kupovine igrača, a zanimljivo da je bogati vlasnik kluba Mehmet Sepil privatnim avionom sigao u Split.

Hajduk traži milion eura odštete za svog kapitena, a turski klub bi trebao da prihvati i da za tu sumu dovede 28-godišnjeg nogometaša, koji bi u Turskoj zarađivao daleko više nego u Hajduku.

U odličnoj je formi ove sezone kapiten bilih, pošti je zabio dva gola na Maksimiru, jedan Lokomotivi, drugi Dinamu. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Splićani su mislima na utakmicama play-offa Evropske lige protiv Evertona, te se nadaju da će Nižića zadržati do tada, a onda bi moglo doći do transfera.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi