Milik: Chievo? Odluka će pasti u decembru

Ide na posudbu?

Milik: Chievo? Odluka će pasti u decembru

E. Čaušević

Poljski napadač Arkadiusz Milik još uvijek se oporavlja od teške povrede koljena.

Milik je prošlog ljeta stigao u Napoli kao zamjena za Gonzala Higuaina i prvih nekoliko mečeva pokazao je da se radi o sjajnom napadaču. Ipak, onda je doživio tešku povredu ligamenata koljena zbog koje je s terena odustvovao čak šest mjeseci.

Međutim, iako se vratio krajem prošle sezone Milik je nedavno ponovo povrijedio ligamente, te će se na teren vratiti tek u januaru. No, postoji velika mogućnost da Milik u januaru ode na posudbu i to u redove Chieva što je i sam priznao.

"Prva povreda mi je bila gora jer sam sad znao šta me očekuje. Znam koja je procedura kod oporavka i nekako sam to lakše sve primio. Optimistični smo, ali još uvijek ne znamo datum kada ću se vratiti. Najgore je iza mene i dobro se osjećam. Kažu da se vraćam u februaru, ali to nije još sigurno. Kada osjetim da sam spreman vraćam se", rekao je Milik, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Chievo? Pa, to je opcija koju razmatram i istina je da me žele dovesti na posudbu. Ne želim još ništa konkretno da govorim jer nisam donio nikakvu odluku. Decembar će biti mjesec kada ću odlučiti i vidjeti šta je najbolje za mene, ali i za Napoli".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi