Milinković-Savić poručio Luliću: On je glup
Foto: Screenshot

O kome su razgovarali igrači Lazija?

Milinković-Savić poručio Luliću: On je glup

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija poraženi su u velikom gradskom derbiju od Rome rezultatom 2:1.

Lazio nije uspio da nastavi svoj pobjednički niz jer je Roma sjajnom igrom uspjela da upiše nova tri boda i slavi pred svojim navijačima sa 2:1. No, ono o čemu se govorilo najviše nakon meča jeste razgovor Senada Lulića i Sergeja Milinkovića-Savića.

Naime, pred početak drugog dijela kamere su snimile razgovor Lulića i Milinković-Savića, te trenutak kada srbijanski igrač govori bh. reprezentativcu "On je glup". Još uvijek se ne zna o kome su pričali igrači Lazija, a mnogi smatraju da je u pitanju trener Simeone Inzaghi koji je u tom trenutku prošao pored njih. No, to će ostati misterija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi