Milioni iz Londona za Dinamovog dragulja

Tottenham želi Ćorića

Milioni iz Londona za Dinamovog dragulja

M. Šljivak

Hrvatski prvak Dinamo iz Zagreba mogao bi ostati bez još jednog talentovanog fudbalera.

Ekipa Tottenhama opasno je "zagrizla" za 19-godišnjeg veznjaka Modrih Antu Ćorića, te ga planiraju dovesti u ljetnom prelaznom roku.

Talentovani fudbaler je privukao veliku pažnju na sebe sjajnim igrama za Dinamo i omladinske selekcije Hrvatse, a kruna mu je bio i debi za A selekciju u meču sa Moldavijom, te poziv na popis za Euro.

Upravo bi nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj Ćorić mogao napustiti HNL. Tottenham navodno nudi dosta novca za njegove usluge i ovog 19-godišnjeg mladića bismo od naredne sezone mogli gledati u Premiershipu.

Ove sezone Ćorić je odigrao ukupno 41 meč za Dinamo. Postigao je četiri pogotka, a pored Spursa njegovo ime se povezuje s Liverpoolom i Bayernom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi