Milito: Inter je procvjetao dolaskom Spallettija
Foto: EPA

Argentinac zadovoljan

Milito: Inter je procvjetao dolaskom Spallettija

Nekadašnji napadač Intera Diego Milito smatra kako je njegov bivši klub napravio odličan potez dovođenjem Luciana Spallettija na poziciju trenera. 

Po završetku prošle sezone u konkurenciji za klupu Intera su bili brojni treneri, međutim rukovodstvo kluba je povjerenje ukazalo Lucianu Spallettiju, pod čijim vodstvom je Inter danas u vrhu Serie A. 

Da je Spallettijevo imenovanje najbolji izbor za Inter uvjeren je i Diego Milito. 

"Njegova karijera i rezultati klubova sa kojima je radio govore za sebe. Čak i prije nego što sam ga lično poznavao znao sam da je jedan od najboljih, jer igranje protiv njegovih timova nikada nije bilo lako", izjavio je Milito, osvajač Lige šampiona sa Interom, te dodao:

"Dok Spalletti nije došao ova ekipa nije postojala. Za tri mjeseca je uspio oblikovati tim po svom ukusu i sve do sada rezultati su bili dobri, bolji nego što je većina navijača očekivala", riječi su Milita. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Inter je trenutno na trećoj poziciji u italijanskom šampionatu sa 16 bodova. Po dva više imaju Juventus i Napoli koji su na diobi prvog mjesta. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi