Millwallovi huligani ponovo u akciji

E. Škorić

Millwall i Bradford razigravali su za plasman u Championship i Millwall je bio uspješniji na kraju.

U finalu je Millwall s 1:0 savladao Bradford i vratio se u Championship. Klub je poznat po kontroverznim navijačima, željnim pažnje i spremnim da u svakom trenutku izađu 'na crtu' rivalskim huliganima.

Poznato je rivalstvo Millwallovih i West Hamovih navijača, no kako su u različitim ligama, Millwallovi se "moraju zadovoljiti" drugim tučama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ispred Wembleyja su se tukli s navijačima Bradforda, a snimak tuče ubrzo je ugledao svjetlo dana i pojavio se na društvenim mrežama. Desetine navijača učestvovalo je u fizičkom obračunu, a policija je nekako uspjela da smire situaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije