Milner iz Cityja u  Liverpool?
Foto: EPA

Pojačava se Liverpool

Milner iz Cityja u Liverpool?

M. Šljivak

Vezni fudbaler Manchester Cityja James Milner (28) mogao bi od naredne sezone nositi dres ekipe Liverpoola.

Milner u redovima aktuelnog prvaka Engleske ima jako malo prostora za igru. Prošle sezone je počeo samo 11 utakmica, a iako mu Građani nude novi četverogodišnji ugovor, 28-godišnji veznjak će vejrovatno napustiti City.

Ekipa Liverpoola je veoma zainteresovana za dovođenje Milnera. Spremili su ponudu za ovog fudbalera i sada očekuju odgovor Manchester Cityja. Redsi raspolažu velikim novcem za pojačanja ovog ljeta, te ne treba čuditi ako Milner u narednoj sezoni obuče crveni dres tima s Anfielda.

Pored Liverpool interes za Milnera su pokazali Everton i Arsenal.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.