Milner želi više igrati

Milner želi više igrati

A. Beganović

Engleski reprezentativac i veznjak Manchester Cityja, James Milner, izjavio je da u redovima aktuelnog engleskog prvaka želi ostati što duže, ali da će razmisliti o odlasku ukoliko ne bude imao dobru minutažu.

"U Cityju želim ostati što duže, ali želim i da igram, da doprinosim uspjesima ekipe, a ne samo da sjedim na klupi", za otočke medije je izjavio Milner.

"U prošloj sezoni nisam igrao koliko sam želio, ali sam dosta doprinio uspjesima ekipe. Ako u narednoj sezoni to ne b udem mogao, onda je bolje da odem", dodao je veznjak Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije