Milojević: Ostaje žal za pobjedom

Trener Crvene zvezde

Milojević: Ostaje žal za pobjedom

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je djelomično zadovoljan nakon večerašnje utakmice u kojoj je njegova ekipa na svom terenu odigrala neriješeno sa BATE-om (1:1).

Zvezda je odigrala sjajan meč, vodila sa 1:0 i propustila stopostotnu priliku za drugi gol, a onda je uslijedila kazna pa se Bjelorusi kući vraćaju sa bodom.

"BATE je imao dosta prilika, baš kao i mi, ali mislim da smo bili bliže pobjedi. Morali smo dati drugi gol, znali smo da je BATE ozbiljna i iskusna ekipa koja je znala kada da rizikuje. Imali smo vodstvo i htjeli smo da damo drugi gol, uopšte nismo razmišljali da se branimo. Probali smo i sa dva napadača nakon izjednačenja, a to najbolje pokazuje našu namjeru da pobijedimo", rekao je Milojević, koji je potom dodao:

"Ovo je za nas veliko iskustvo. Igrat ćemo hrabro i protiv Arsenala i Koelna, jer Crvena zvezda je klub kojem je po historiji, veličini kluba i imenu definitivno svake godine mjesto u Ligi Evrope".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Crvena zvezda će drugi meč Grupe H igrati 28. septembra protiv Koelna u Njemačkoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi