Milojević: Svi žive za ovakve utakmice

Trener Crvene zvezde uoči vječitog derbija

Milojević: Svi žive za ovakve utakmice

D. Rakanović

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da svako ko da gol Partizanu ima dozvolu da skine dres. 

Crvena zvezda će u nedjelju od 19 sati na svom stadionu Rajko Mitić ugostiti vječitog rivala, ekipu Parizana u okviru sedmog kola Superlige Srbije. 

"Svi žive za ovakve utakmice. Partizan je takođe izašao u Evropu i mislim da će da bude dobra utakmica. Pripremamo se kao i za svaku do sada. Derbi za javnost ima značaj više", rekao je Milojević i dodao: 

"Atmosfera je dobra. Napravili smo rezultat u Evropskoj ligi. Fudbal je takav da nema mnogo vremena da se razmišlja o tome. Igrači su svjesni toga i fokusirani su samo na utakmicu s Partizanom", rekao je Milojević.

On smatra da motivacije ne bi trebalo da manjka.  

"Igrači moraju da budu svjesni da motivacija mora uvijek da postoji jer je to veoma bitan detalj. Tu se igrači najviše razlikuju, koliko neko može da se motiviše", rekao je Milojević. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Trener Zvezde je istakao da igračima neće zabraniti skidanje dresova tokom proslave pogodaka. 

"Nikad. Neka svi poskidaju dresove. Još im je sutra dozvoljeno da skidaju dresove", istakao je Milojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi