Milošević: Za koga navijam? Za Želju!

Savo Milošević za SportSport.ba

Milošević: Za koga navijam? Za Želju!

Savo Milošević, legendarni napadač reprezentacije Srbije boravio je danas u Sarajevu, gdje je bio gost NSBiH.

Povod dolaska je organizacija turnira u Bijeljini, koji je od ove godine podržala i UEFA.

"Ove godine organizujemo drugi trunir, ali ovaj put uz preporuku UEFA-e. Očekujemo takmičarski jak turnir", istakao je Milošević.

Nekadašnji napadač Jugoslavije komentarisao je i trenutni kvalitet reprezentacija BiH i Srbije.

"U ovim kvalifikacijama ne ide baš najbolje, naročito nama u Srbiji. Trudićemo se da izborimo to treće mjesto. Dok ima nade moramo se boriti. BiH je startovala jako loše, ali sve je otvoreno. Moramo uraditi sve da se kvalifikujemo. Generalno, kada mislim o fudbalu na ovim prostorima, rezultati su sjajni. Rezultati su fenomenalni. Rad sa mlađima je nešto slabiji i lige zato nisu kvalitetne. Imali bismo jače lige kada bi mladi igrači ostajali duže ovdje".

Miloševićev nekadašnji tim Parma je ispala iz Serie A, a Aston Villa igra nešto lošiju sezonu. 


"Žao mi je Parme, koja je veliki tim. Međutim, nakon odlaska vlasnika, klub nije uspio da se povrati i možda je i bolje da ispadnu, kako bi se konsolidovali. Parma je bogat grad i klub se može ekonomski oporaviti. Što se tiče Aston Ville, Premiership je takav i svako se može boriti za opstanak".

Milošević od malena navija za FK Željezničar...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ako me pitate za koji tim sam navijao, za Želju. Od malena sam navijao za Partizan i Želju", rekao je na kraju razgovora Savo Milošević.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.