Milovanović: Bajević nam pomaže da dovedemo Ibiševića
Bajević i Milovanović

Tehnički direktor AEK-a govorio za SportSport.ba

Milovanović: Bajević nam pomaže da dovedemo Ibiševića

AEK, jedan od najtrofejnijih grčkih klubova, u ovom prijelaznom roku namjerava dovesti kvalitetno pojačanje u napadu, a prioritet na listi želja je Vedad Ibišević. 

Tehnički direktor kluba Branko Milovanović zbog povrede napadača Rafika Djebboura primoran je potražiti adekvatnu zamjenu i kao idealno rješenje nametnuo se napadač bh. reprezentacije.

To je Milovanović potvrdio i u razgovoru za SportSport.ba, te je naglasio će veliku ulogu u pregovorima voditi proslavljeni bh. trener Dušan Bajević.

"Ono što mogu reći u ovom trenutku, jeste da je Ibišević odličan igrač i veoma ga cijenim. Mi ćemo u narednim danima učiniti sve da ga dovedemo", kazao je Milanović za SportSport.ba.

Šanse da Ibišević karijeru nastavi u AEK-u su minimalne. Ambicije igrača koji je nekada "harao" Bundesligom sigurno su znatno veće, no Milovanoviću to ne predstavlja problem. 

"Javnost to malo drugačije gleda. Treba samo uzeti u obzir da je Ibišević veliki igrač, a AEK veliki klub. To ide zajedno, zar ne?", kaže Milovanović i potom dodaje: 

Potražite više informacija na temu Super League:

"Gospodin Dušan Bajević poznaje vrlo dobro Ibiševića i on odigrati ulogu u ovome svemu. Ponavljam opet, AEK je veliki klub koji ide na titulu u bilo kojem rangu da igra", zaključio je na kraju tehnički direktor AEK-a.

Inače, Milovanović je i tokom karijere nastupao za AEK, a još je igrao za OFK Beograd, Deportivo, Viktoriju Guimaraes, Asteras, Charleroi i Vojvodinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti