Minimalci Rennesa, Lillea, Nice i Toulousea

Ligue 1

Minimalci Rennesa, Lillea, Nice i Toulousea

E. Škorić
Teme:

Samo četiri gola postignuta su na pet susreta 32. kola francuske Ligue u nedjelju.

Nica je u Reimsu slavila protiv istoimenog domaćina s minimalnih 1:0, dok je Toulouse s istim rezultatom savladao Montpellier. 

Strijelac gola za Nicu bio je Berahma u četvrtoj minuti, dok je Trejo u 45. pogodio za trijumf Toulousea, koji je ostvario jako važni pobjedu u borbi za opstanak.

Rennes je golom Toivonena iz 80. minute savladao Guingamp, koji je od 75. minute igrao bez isključenog Yatabarea, a u redovima Rennesa nije bilo bh. reprezentativca Sanjina Prcića. Boufal je u 81. pogodio s bijele tačke za tri boda Lillea u Evianu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 32. kolo:
Evian - Lille 0:1 (Boufal 81 - penal)
Lens - Lorient 0:0
Reims - Nice 0:1 (Benrahma 4)
Rennes - Guingamp 1:0 (Toivonen 80)
Toulouse - Montpellier 1:0 (Trejo 45)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.