Mirabelli: Bonuccijev transfer se zasnivao na šali

Nije bilo planirano

Mirabelli: Bonuccijev transfer se zasnivao na šali

E. Škorić

Direktor Milana Massimiliano Mirabelli kazao je da klub nije planirao transfer Leonarda Bonuccija.

Sjajni stoper je ovog ljeta iz Juventusa u pomalo neobičnom transferu prešao u Milan. Vijest je mnoge zatekla, a u Milanu priznaju da ni sami nisu očekivali dolazak takvog igrača.

"Bonuccijev transfer nije bio planiran, ali to je prilika koju smo morali da iskoristimo. Tokom prvih dana pregovaranja s Bonuccijevim agentom, nisam nikome u klubu ništa ni govorio. Onda sam vidio da on stvarno želi u Milan i tema je postala ozbiljnija. Prvobitno je sve bila šala", kazao je Mirabelli.

Milan je ovog ljeta potrošio 210 miliona eura na 10 novih igrača, ali očekuje se dolazak napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Biglia je igrač koji nam je nedostajao u sredini. Znamo da moramo dovesti napadača. Uzeli smo vremena da razmislimo i nakon 15. avgusta će se sve saznati", dodao je Mirabelli.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi